Πύργοι Θερμής Λέσβου

  Τηλ.: 22510 71301
  email: mail@gym-loutrop.les.sch.gr

Η περιοχή μας

Βασικό χαρακτηριστικό της περιοχής, οι ομώνυμοι Πύργοι που ακόμη και σήμερα εντυπωσιάζουν με την αρχιτεκτονική τους χάρη. Αυτοί ήταν οχυρές εξοχικές κατοικίες, κέντρα αγροτικών κτημάτων όπου παραθέριζαν οι εύποροι κάτοικοι της Μυτιλήνης. Εν μέσω Πύργων και δένδρων ξεπροβάλλει η Παναγιά η Τρουλωτή, ένας εξαιρετικός βυζαντινός ναός που κατά την παράδοση χτίστηκε το 803 από την αυτοκράτειρα Ειρήνη την Αθηναία. Περισσότερα »

Αναζήτηση

Είσοδος στο e-class

Π. Σ. Δ.

Ασφάλεια στο διαδίκτυο

Παρατηρητήριο

Ψηφιακό Σχολείο

Ολοήμερη Εκδρομή 2016

hmerisia2016-300x169
Την Τετάρτη 20.4.2016 το σχολείο μας πήγε την καθιερωμένη ολοήμερη εκδρομή. Η πρώτη μας στάση ήταν το γραφικό χωριό της Αγιάσου. Εκεί προσκυνήσαμε την Παναγία και κάναμε βόλτες μέσα στο χωριό ή ήπιαμε ένα ρόφημα στις τοπικές καφετέριες. Η δεύτερη μας στάση ήταν ο Πολιχνίτος. Εκεί επισκεφθήκαμε το Λαογραφικό μουσείο του χωριού. Έπειτα, πήγαμε στη Νυφίδα. Εκεί φάγαμε, παίξαμε και κάναμε βόλτες κατά μήκος της παραλίας. Τέλος, ξαναπήγαμε στο Πολιχνίτο αυτή τη φορά για βόλτα. Ήταν μια εκδρομή στην οποία περάσαμε πολύ ωραία και γι' αυτό θα τη θυμόμαστε.

Μεγάλη διάκριση στους σχολικούς αγώνες

1000-300x225
Μεγάλη διάκριση για το Γυμνάσιο Θερμής στους σχολικούς αγώνες στίβου που πραγματοποιήθηκαν στη Μυτιλήνη την Τρίτη 19.4.2016. Συγκεκριμένα, οι μαθήτριες του σχολείου μας Ντερβίσι Κασσάνδρα και Κουσουνιά Κασσιανή, κατέκτησαν την 1η και την 3η θέση αντίστοιχα. Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα ότι η Κασσάνδρα Ντερβίσι έπιασε όριο για πανελλήνιο ρεκόρ με χρόνο 3,09 min.

let's do it

letsdoit

 

Το σχολείο μας πηρέ μέρος στην καμπανιά let's do it GREECE πραγματοποιώντας μια σειρά από όμορφες δράσεις. Δείτε ΕΔΩ φωτογραφίες από την δράση.

Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας

mfdd-300x169
Την Πέμπτη 7.4.2016 οι μαθητές της Β τάξης Αγγελής Άγγελος, Αγιασσώτης Ιγνάτιος και Συναχείρης Νικόλαος με τη συνοδεία του κυρίου Λασκαρίδη εκπροσώπησαν την τάξη τους στο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας που έγινε στο αμφιθέατρο του δεύτερου ΕΠΑΛ Μυτιλήνης.
Το σχολείο μας παρουσίασε την εφημερίδα (ηλεκτρονική και έντυπη) που φτιάχνουν οι μαθητές της Β γυμνασίου στα πλαίσια του μαθήματος της τεχνολογίας. Η ωραιότερη στιγμή της παρουσίασης ήταν το δυνατό χειροκρότημα που αποσπάσαμε.

Διάκριση σε σχολικούς αγώνες

stivos-300x169
Στους σχολικούς αγώνες στίβου, συγκεκριμένα ανώμαλου δρόμου το σχολείο μας βγήκε 1ο χάρη της μαθήτριας της Β' τάξης Κασσάνδρα Ντερβίση που εκπροσώπησε το γυμνάσιο Λουτρόπολης Θερμής και πήρε το χρυσό μετάλλιο.

Γυμνάσιο Λουτρόπολης Θερμής                                                                                                                                                      Powered by Laskaridis I.®

Copyright © 2014. All Rights Reserved.